banner460
banner128

Çatalca Belediyesi binlerce emekçiye iş buldu

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, sahada yaptığı çalışmalar kapsamında ilçede bulunan bazı fabrikaları ziyaret etti.  Başkan Mesut Üner ve beraberindeki heyet, Çatalca istihdamına katkıda bulunan fabrikaların yönetim kurulu başkanlarına teşekkür ederek programlarına başladıktan sonra, sanayi bölgesinde programlarını ağırlıklı olarak işçi ve emekçi çalışanlarla sohbet ederek tamamladı.

Emekçilerden Başkan Üner'e  ilgi

Sanayi bölgesi programları boyunca bölgedeki işçi ve emekçiler Başkan Mesut Üner’e oldukça samimi ilgi ve alaka gösterdiler. İşçi ve emekçiler sadece Çatalca ilçesine her alanda kazandırılan hizmetler için değil, kurduğu Çatalca Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile birlikte fabrikalarda iş bulma imkanı sağladığı için Başkan Mesut Üner’e teşekkür edip günü anısına çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştılar. İşçi ve emekçilerin kendisine gösterdiği samimi ilgi sonucu Başkan Mesut Üner’in oldukça duygusal anlar yaşadığı gözlendi.

Üner: Emekçilerin yanında olduk olmaya devam edeceğiz

Sanayi bölgesi ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Biz sadece seçimden seçime değil dönemimiz boyunca çalışmalarımızı gönülden gönüle durmaksızın makamdan değil sahadan gerçekleştirdik. Beş yıl boyunca ilçemiz tarihine geçen hizmetleri de halkımıza kazandırınca ziyaretlerimiz boyunca halkımızın bizlere gösterdiği ilgi ve alaka tüm yorgunluğumuzu bizden alıyor. Bugünde işçi ve emekçi kardeşlerimizi ziyaret ettik. Dönemimiz boyunca işçi ve emekçi kardeşlerimizin her zaman yanında olduk, yanlarında da olmaya devam edeceğiz. Tüm işçi ve emekçi kardeşlerimize bizlere ziyaretlerimiz boyunca göstermiş oldukları ilgi ve alaka için yürekten teşekkür ederim.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.