Avcılar geleceğini birlikte kararlaştırıyor Avcılar geleceğini birlikte kararlaştırıyor

‘Belediye başkanı boykota hayır dedi’ denilerek algı operasyonu yapıldığını belirten Bozkurt, “Anaların gözleri önünde yavrularının öldürülmesine hangi vicdan, hangi yürek dayanır. Ben Filistin halkının yanında oldum” dedi.

Esenyurt’un CHP’li Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, göreve geldiğinden bu yana sürekli algı operasyonlarına maruz kaldığını açıkladı. ‘Belediye başkanı boykota hayır dedi’ denilerek algı operasyonu yapıldığını belirten Bozkurt, “Anaların gözleri önünde yavrularının öldürülmesine hangi vicdan, hangi yürek dayanır. Ben her zaman Filistin halkının yanındı oldum” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un açıklaması şu şekilde ”Göreve geldiğim günden beri, sürekli birtakım kişiler tarafından iftiralara maruz kalıyorum, sürekli algı operasyonları yapılıyor. Esenyurtlu hemşehrilerim benim kim olduğumu, inancımı, kişiliğimi çok iyi biliyor. İnsanlık suçları karşısında tavrım her zaman çok açık ve nettir! Anaların gözleri önünde yavrularının öldürülmesine hangi vicdan, hangi yürek dayanır? Mazlumların yerinden, yurdundan edilmesine hangi insan sessiz kalabilir? Ben Filistin halkının her zaman yanında oldum. Ama onlar, “Belediye Başkanı boykota hayır dedi!" şeklinde algı operasyonu başlattı. Benim ne dediğim videodadır. Boykot kararı vermek hukuken belediyelerin yetki alanında değildir, hükümetin vereceği kararla olur. Sizler iftira atmaya devam edin, ben de Esenyurt'a hizmet etmeye devam edeceğim. Üzgünüm ama yine başaramadınız. Pes etmek yok, hizmete devam!”

Erhan KIZILYAR 

Editör: Haber Merkezi