CHP Parti Meclisi Silivri Belediye Başkan Adayı olarak Bora Balcıoğlu üzerinde karar verdi. Balcıoğlu ilk açıklamasında; 'Silivri'de kimsenin kaybetmeyeceği şefafa bir yönetim için yola çıktıklarını' söyledi. 

CHP’nin İstanbul Silivri Belediye Başkan Adayı belli oldu. Parti Meclisi dokuz aday adayının bulunduğu Silivri’de aday olarak Bora Balcıoğlu üzerinde karar kıldı.

Silivri Belediye Başkan  Adayı gösterilen Bora Balcıoğlu daha önce CHP’li Özcan Işıklar döneminde Belediye Başkan Yardımcılığı yapmış 2019 yılından bugüne de CHP’nin Silivri ve İBB Meclis üyesi olarak görev yapıyor.

Gazeteciler günü’nde açıklandı

İETT'den Beylikdüzü'ne 3 yeni hat İETT'den Beylikdüzü'ne 3 yeni hat

Balcıoğlu’nun adaylığı CHP Silivri İlçe Teşkilatı’nın 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle düzenleniği toplantıda açıklandı. İlçe Başkanı İbrahim Kömür, gazeteciler gününde basın mensuplarının gününü kutlarken, bir de sürpriz yaparak, Belediye Başkan Adayının Bora Balcıoğlu’nu açıkladı. Açıklamanın ardından da BaşkanAdayı Bora Balcıoğlu eşi Hayriye Balcıoğlu ile birlikte salona gelerek gazetecilerin gününü kutladı.

Şeffaf bir yönetim vaadi 

Bir anda adayla karşı karşıya gelen gazeteciler kameralarını ve mikrofanlarını aday Balcıoğlu’na çevirdi.

Başkan Adayı Balcıoğlu kendisine güvenerek başkan adaylığına layık gören; Genel Başkan Özgür Özel’e, Parti Meclisi üyelerine, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti. Silivri parti örgütüne ve Silivri halkına da bugüne kadar kendisine gösterdikleri güven ve ilgiye teşekkür eden Bora Balcıoğlu, ilçede; hiç kimseyi ayrıştırmadan, birlik-beraberlik içinde el ele vererek  Silivri’de güzel hizmetler yapacaklarını bildirdi. Balcıoğlu, “Bu şehrin bir evladı olarak Silivri’ye hizmed edecek olmanın gururunu yaşıyorum.   Hiçkimsenin kaybetmeyeceği birlikte karar verip birlikte şeffaf bir yönetim için güçlü adımlarla yolumuza başlıyoruz.” Dedi.

Vatandaşlar sokağa çıktı

Balcıoğlu’nun adaylığının açıklanması ile birlikte kendi mahallesi olan Gazitepe’de vatandaşlar sokaklara çıkarak sevgi gösterileri yaptı. Bu arada CHP Silivri İlçe Teşkilatı’da gazeteciler günü ardından gece 00.00’da İlçe Merkezi’nde birtoplantı yaparak Balcıoğlu’nun adaylığını resmen Silivri’ye ilan etti. Buradaki toplantıya da çok sayıda partili katıldı ve Balcıoğlu’na sevgi gösterilerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi