İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP Genel Merkezi’ne yaptığı ziyaret ve ardından CHP Grubuna katılmasının yankıları sürerken, ziyarete katılan ve dikkat çeken  başka fotoğraflar dikkat çekti. 

Günlerdir kamuoyunda Milletvekili Adayı olmak için  Beylikdüzü İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer; beraberinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Taşkın’ın ardından İlçe Başkanlığına atanacağı kamuoyuna yansıyan CHP Beylikdüzü Belediyesi Grup Bakanvekili Mülayım Demirtaş ile birlikte; Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’ya ziyaret etti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salıcı'ya  ziyaret ve bu ziyaretere ilçe başkanlığına atancağı da öne sürülen Demirtaş’ın katılması gündeme düşen bilgilerin doğru olduğu şeklinde yorumlandı.

Özer:Verimli görüşme oldu

Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, Salıcı’ya yapılan ziyaret fotoğrafını aşağıdaki sözlerle paylaştı.

“Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Murat Çalık ve Belediye Başkan Yardımcımız aynı zamanda Beylikdüzü CHP Grup Başkan Vekilimiz Sayın Mülayim Demirtaş ile partimizin grup toplantısı sonrası Genel Merkezimizde Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı’yı ziyaret ettik. Partimiz adına verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisine ilgisinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”