CHP İstanbul İl Başkanlığına seçilen Özgür Çelik’e sosyal medyada da yoğun şekilde tebrik mesajları paylaşılıyor. Bunlar arasında belediye başkanları ve ilçe başkanları da yer alıyor. İşte onlardan bazıları:

Hasan Akgün(Büyükçekmece Belediye Başkanı)

CHP 38. Olağan İstanbul Kongresinde CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik’i tebrik ediyorum. İstanbul’umuza yapacağı olumlu katkılar için yolu açık, başarısı daim olsun.

Kemal Çebi (Küçükçekmece Belediye Başkanı)

Maltepe’de ‘İETT- İlçe Belediye Buluşması’ Maltepe’de ‘İETT- İlçe Belediye Buluşması’

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında; inanarak, birlikte çalışarak, hep birlikte İstanbul7u yeniden kazanacağız. İstanbul kazanacak, Türkiey kazanacak, Uzun ve heyecan dolu bir gecenin sonunda İstanbul İl Başkanlığı seçimini dün gece tamamladık. İstanbul için yüreğini ortaya koyan ve emek veren Özgür Çelik’i tebrik ediyorum. Partimizin 38. Olağan İstanbul İl Kongresi’nde delegelerimiz tarafından İl Başkanı olarak seçilen Özgür Çelik ve yönetimin ikutlar, yeni dönemde başarılardilerim. Kongremizin sonuçları Küçükçekmece’mize ve İstanbul’umuza hayırlı olsun.

Mehmet Murat Çalık (Beylikdüzü Belediye Başkanı)

Uzun bir gecenin sonunda, kongremizi kaybedenin olmadığı bir sonuçla tamamladık. Delegelerimizin takdiri ile İstanbul İl Başkanımız seçilen yol arkadaşım ve dostum Özgür Çelik başta olmak üzere yeni İl Yönetim Kurulu Üyelerimizi, İl Disiplin Kurulu Üyeleri ve Kurultay Delegelerimizi tebrik ederim. Bundan sonra hem ilçe hem de Büyükşehir'de yeniden ve daha güçlü CHP iktidarları için omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz. Yolumuz uzun!

Ali Kılıç (Maltepe Belediye Başkanı)

CHP İl başkanı seçilen Özgür Çelik’i kutluyor başarılardiliyorum. Demokrasi yarışına  katkı veren Cemal Canpolat’a ve görevini bugüne kadar başarıyla sürdüren önceki il başkanımız canan kaftancıoğlu’na da teşekkür ediyorum. Kongremiz; partimize ve İstanbulumuza hayırlı olsun.

Serdil Dara Odabası (Kadıköy Belediye Başkanı)

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan İstanbul İl Kongresi’nde İstanbul İl Başkanı olarak seçilen Sayın Özgür Çelik’i tebrik ediyorum. Demokrasiye, partimizin örgütlü mücadelesine emek veren ve aydınlık bir gelecek için omuz omuza yürüyen tüm partililerimize teşekkür ediyorum

Kemal Deniz Bozkurt (Esenyurt Belediye Başkanı)

Partimizin İstanbul İl Kongresi'ni dün büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Ülkemize demokrasiyi getiren partimizin, bir demokrasi örneği olan kongresinde Sayın Cemal Canpolat ve Sayın Özgür Çelik centilmence yarışmışlar ve yeni il başkanlığına Sayın Özgür Çelik seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Yolumuz daha kararlı, daha coşkulu. Kongremiz partimize ve İstanbul'umuza hayırlı olsun.

Rıza Akpolat (Beşiktaş Belediye Başkanı)

Partimizin 38. Olağan İstanbul İl Kongresi’nde il başkanı olarak seçilen değerli yol arkadaşım Özgür Çelik’i gönülden tebrik ediyorum. Yeni görevinde kendisine, yönetimine ve kurultay delegelerimize başarılar diliyorum.

Gökhan Yüksel: (Kartal Belediye Başkanı)

Partimizin İstanbul İl kongresi’nde il başkanılğına seçilen kıymetli yol arkadaşım Özgür Çelik başkanımızı kutluyorum. Yeni görevinde kendisine v eyönetimine başarılar diliyorum.

Serdal Mumcu (Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı)

Dün akşam, siyasi hayatı boyunca iktidar olup, Ülkeyi yönetme hayali kurmamışlar ile iktidar olabilmek adına hayal etmenin de ötesine geçip umut vadedenlerin arasındaki seçim oldu. Umut kazandı!. Dün akşam, İstanbul’dan başlayan “değişim” sadece bir kıvılcımdı. Bu kıvılcım ile önce İstanbul’u sonra Türkiye’yi kazanacağız. Yolun açık olsun Özgür başkanım. Devrim, emek ve cesaret ister, fakat devrim “değişim” ile başlar. Dün güçlüydük, gelecekte çok daha güçlü olacağız!, bugün İstanbul kazandı, yarın tüm Türkiye kazanacak.

Mülayim Demirtaş; (CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı)

Gerçekleştirdiğimiz CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresi’nde İl Başkan ıseçilen kıymetli yol arkadaşım, kardeşim, Özgür Çelik’i yürekten kutluyorum. Omuz omuza verdiğimiz mücadelenin günden güne güçleneceği, nice başarılara imza atacağımız günleri görmek ümidiyle; Özgür Başkanıma, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İl Disiplin Kurulu Üyelerimize ve Kurultay Delegelerimize başarılar diliyorum

Editör: Haber Merkezi