Maltepe’de ‘İETT- İlçe Belediye Buluşması’ Maltepe’de ‘İETT- İlçe Belediye Buluşması’

Silivri Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, ‘Aday adaylığı’ ile bağlantılı bir soruya “İddian, hedefin yoksa siyaset yapmayacaksın”yanıtını vererek aday adayı olduğunu doğruladı.

Balcıoğlu, bugün Silivri CHP İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, “Aday adaylığı “ ile bağlantılı sorulara muhatap oldu.

Balcıoğlu bu sorulardan birine verdiği yanıtta, “ Siyasette iddian yoksa, hedefin, projen yoksa siyaset yapmayacaksın. Hedefimizde var iddiamız da var. Bu iddiamız parti içindeki bir arkadaşımıza yönelik değil. Halk istiyorsa olur bu. 2019 yılında da aday adayı idim. Bize İBB Meclis Üyeliği ve Silivri Belediye Meclis üyeliği uygun görüldü. Onu başarıyla yapmaya çalışıyoruz. Ancak 2019’daki hayalimizden de hedefimizden de vazgeçmedik” dedi.

Esen: Ayrılık-bölünme bekleyenler beklemesin

CHP İlçe Başkanı Berker Esen’de adaylıklarla ilgili bir soruya yanıtta, “Önseçim zor gözüküyor. Genel merkezi yolu belirlesin. Adayımız belirlendiğinde hepimiz onun ile birlikte Silivri’de başarıya ulaşmak için çalışacağız. Ayrılık bekleyenler, bölünme bekleyenler beklemesinler” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi