banner460
banner128

Bahçelievlerde 'huzursuz' seçim!

İstanbul Bahçelievler’de CHP Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecen’ın bir kamyon seçim afişi çöpte bulundu. Görüntüleri paylaşan Emecan, “Anayasal hakları çiğneyerek başarı elde edeceklerini zannedenler Pazar günü halkımızdan gerekli cevabı alacaklardır’ dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan’ın tepkisi şöyle.

“Demokrasiyi içine sindirememiş, seçimlerin bir “Demokrasi Bayramı”olması gerekliliğini bile göremeyen, “Seçim Propagandaları”nın bir “Anayasal Hak” olduğunu unutarak, sadece partimin ve benim, bayrak, pankart ve afişlerimize yönelik, bilinçli, planlı olarak, propaganda malzemelerimizi toplatarak, vatandaştan kaçırma, görünülürlüğümüzü azaltma hareketlerini propaganda dönemi boyunca yapmaktan çekinmediler. Hatta ilçe binamızın önündeki bayrak ve afişlerimizi dahi toplatacak kadar, demokrasiye zarar vermekte cüretkar davrandılar. Sahada mücadele edemeyenler, sadece kavgayı çözüm yolu olarak görenler, illegaliteye müracaat ederek, yetkilerini de aşarak, “Anayasal Hakları” çiğneyerek başarı elde edeceklerini zannedenler, Pazar günü halkımızdan gerekli cevabı alacaklardır. görüntüleri kamuoyunun özellikle Değerli Bahçelievlerlilerin takdirine sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.