Erhan KIZILYAR

*

CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partilileriyle buluştu.

Akşam saatlerinde ilçeye gelen Utku Caner Çaykara’yı büyük çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu coşkulu bir kalabalık karşıladı. Zorlukla ilçesi binasına giren Çaykara, burada İlçe Başkanı Ahmet Selçuk Gök tarafından karşılandı. Çaykara’yı karşılayanlar arasında, İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, Parti Meclisi Üyesi Sevgi Kılıç, Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, belediye başkan aday adayları, parti yöneticileri ve coşkulu bir partili topluluğu yer aldı.

İlçe binasında yaşanan yoğunluk nedeniyle zor anlar yaşanırken, toplantı kalabalık nedeniyle düğün salonu’na taşındı.

Gök: Tüm gayretimizle sahada olacağız

Silivri yaz sezonuna coşkulu girdi Silivri yaz sezonuna coşkulu girdi

CHP Avcılar İlçe Başkanı Selçuk Gök, "yarından itibaren çok hızlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Burda söz veriyorum. Tüm örgütümüzle birlikte Avcılar’ı bir kez daha CHP’ye kazandırmak için tüm gayretimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz."dedi.

Avcılar’da umut ve zafer yolculuğu başladı

‘Gençlik seninle tam yol ileri’ sloganları eşliğinde partililere konuşan CHP Başkan Adayı Utku Caner Çaykara ise birlik beraberlik mesajları verdi.

Çaykara özetle şöyle konuştu. “Evimizdeyiz, biriz, beraberiz!. Can canayız, kol kolayız. Uzun bir yolculuktan geliyoruz. Bu yolculukla sizlerle yürüdük; yenilgiler zaferler gördük. Zor günlerimiz oldu. Yeri geldi bir simitle günü geçirdik. Yeri geldi zulmün ve zorbalığın kalelerini sarstık. Ama her zaman güne umutla uyandık. Bizim umudumuz bu güzel halkın mutluluğudur. Bu kadim şehri geleceğe taşınmasıdır. Bizim umudumuz Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği bu büyük yolculuğun zaferle taçlanmasıdır.

Bizim zaferimiz çocukların yatağa aç girmemesidir. Kadınların özgürce yaşaması gençlerin geleceğe güvenle bakmasıdır. İşçinin hakkını alması yoksulluğun sonsuza dek sona ermesidir. Bu yüzden sayın Ekrem İmamoğlu’nun omuz verdiği Avcılar’da umut ve zafer yolculuğu başlatıyoruz. “

Hizmet yarışını bir adım öteye taşıyacağız

Bütün gayem partimin birlikte ve birarada durmasıdır. Üzerime düşen sorumluluğu alıyorum. Kimseyi ötekileştirmeden bu süreci hepbirlikte tamamlayacağız. Bu kente hizmetleri olan çok kıymetli belediye başkanlarımız oldu. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Ağabeyim Turan Hançerli sağlam temeller attı. Ona teşekkür ediyorum. Şimdi bu hizmet yarışını bir adım öteye taşıma zamanı.

Avcılar’da rekor oyla seçimi kazanacağız

Bugünden itibaren sokaklarda olacağız. Projelerimiz hazır. Avcılar’da rekor oyla bu seçimi kazanacağız. Evimizdeyiz, biriz, beraberiz!.Hiç kimsenin endişeşi olmasın, hiç kimse gönlüne endişe düşürmesin. Patinin evlatları geldi. Avcılar CHP’nin kalesidir kalesi olmaya da devam edecektir.

İlçe başkanı sevgili Selçuk Gök abimiz olgun bir şekilde partimize yakışır şekilde süreci yönetti. ‘Biz bu işi yaparız başkanım’ dedi. Kendisine teşekkür ederim.

Gencinden yaşlısına, büyüğünden küçüğüne destek olan, omuz veren herkese çok teşekkür ediyorum. Asırlık örgütün her bir ferdi olarak üstümüze düşen her görevi yerine getirecek, Avcılar’da da İstanbul’da da partimizin bayrağını zirveye taşıyacağız. Yolumuz açık olsun. Ayağımıza taş değmesin.”

Ziyaret sırasında her yaştan partili Çaykara ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Editör: Haber Merkezi