banner460
banner128

Kaftanıcoğlu ormanlardaki hayvanlar için devrede

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,  Çatalca ve Silivri ormanlarında sahipsiz olan hayvanların beslenmesi  amacıyla İBB Besleme ekiplerinin sahada görev alması için devreye giriyor.

HAYKURDER ( Hayvanları koruma  kurtarma ve yaşatma derneği)  Başkanı Erman Paçalı,  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile yaptığı görüşme sunucunda,  Çatalca ve Silivri ormanlarındaki sahip hayvanlara yönelik İBB’nin besleme ekiplerinin devreye sokulacağını açıkladı.

Paçalı’nın konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirme şöyle:  “ CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile yaptığım görüşme üzerine kendisi de Çatalca ve Silivri ormanlarındaki sokak hayvanlarına yönelik İBB besleme ekiplerinin devreye sokulması için harekete geçti. Bölgede gönüllüler ile birlikte İBB besleme ekiplerini de sahaya süreceğiz. Tarafımızca bildirilen noktalara hızlıca İBB ekiplerince besleme odakları kurulacak ve günlük besleme çalışması yapılacak.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen de sokak hayvanlarının bu süreçte mağdur edilmemesi adına iaşelerine destek olmak üzere ilgili birimleri harekete geçirdi. El birliği ile bu işi siyasetüstü bir anlayışla kotaracağız inşallah.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.