DEVA Partili Halis Kahriman, Almanya’da marketleri dolaşarak ekonomik durumu yerinde tespit etti. Kahriman, rafların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söyleminin aksine ‘Dopdolu’ olduğunu çektiği video ile gösterdi.

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, Almanya’dan marketten video çekerek vatandaşlara seslendi.

Rafları vatandaşlara gösteren  Kahriman, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade etmişlerdi. Avrupa’da ekonomik sıkıntı var. Marketlerin reyonları bomboş. Ben de geldim yerinde tesbit ediyorum. Raflara bakıyoruz. Bu ürünlerin kalmadığını ifade ediyoruz. Milletin derdi sıkıntısı var. Yalanla siyaset yapmanın zamanı bitmiştir. Avrupa’nın bir kaç ülkesini dolaştım. Şimdi Almanya’dayız. Raflarda sıkıntı yok. Avrupa’da sıkıntı yok. Ülkededeki sıkıntılardan bahsetmek gerekiyor. Millet işsiz. Enflasyon almış başını gitmiş. Yalan üzerine yalan. Alga yaparak ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. Takdir sizlerindir. Takdir yüce milletindir.” Dedi. 

DEVA dertlere deva olacak.

DEVA Partisi olarak 85 milyonun derdine deva olacaklarını bildiren Kahriman sorunları da kendilerinin çözeceklerini söyledi. Kahriman şöyle konuştu. “Birlikte çalışıp başaracağız. Babacan ülkesine güvneiyor. Ülkesi de Babacan’a güvensin. İnşallah bu krizin çözüm adresi DEVA Partisi ve kadrolarıdır.  Başaracağız, başaracağız, başaracağız.”