Genel

Akgün'den cumhuriyetin 100. yılına 100 proje

Dün gece partisi tarafından yeniden aday gösterilen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu sabah mesai arkadaşları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

5 dönemdir Büyükçekmece Belediye Başkanı seçilen Dr. Hasan Akgün’ün partisi CHP tarafından tekrar aday gösterilmesi sevinçle karşılandı. Belediye çalışanları tarafından hazırlanan sürpriz törende karanfillerle karşılanan Başkan Akgün, “Biz muzaffer olacağız inancım buna tamdır” diye konuştu.

 

“Muzaffer olacağız buna inancım tamdır”

Karşılaştığı manzara karşısında duygulu anlar yaşayan Başkan Dr. Hasan Akgün şu şekilde konuştu: “Hep birlikte mutluluk şehri Büyükçekmece ailemize daha çok mutluluk verebilmek için neler yapacağımızı biliyorsunuz. Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 projeyi halkımızın önüne koyacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe ve yaşanacak mutluluk şehri Büyükçekmece’mize sahip çıktığımız müddetçe büyük Büyükçekmece ailemiz de mutlaka bize sahip çıkacaktır. Bugüne kadar Büyükçekmece ailemiz arkamızda durdu biz de yapabileceğimiz hizmetlerin belki de daha fazlasını yaptık. Büyük Büyükçekmece ailemize ve rakiplerimize saygı ve sevgi içerisinde ülkemizin ihtiyacı olan güzel bir seçim kampanyası gerçekleştireceğiz. Asla hizmetin ve projelerin dışında hiçbir şey konuşmayacağız. İnancım o ki çok güzel bir seçim kampanyası geçireceğiz. Biz muzaffer olacağız inancım buna tamdır. Bizi ve Büyükçekmece ailemizi yoğun çalışacağı güzel günler beklemektedir. Büyükçekmece’de 1 Nisan itibariyle yeni çiçekler açacak, yeni günler doğacak. Yeni hizmetleri hep birlikte kucaklayıp Büyükçekmece ailemizi sevgi ve saygıyla kucaklayarak mutluluk şehri Büyükçekmece’miz için var gücümüzle gece gündüz çalışacağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.”