banner460
banner128

Değerli dostlar, 71 yaşındayım. 10'lu yaşlardan itibaren empati yaparım. Yâni, kendimi hep başkasının, özellikle de haksızlığa uğrayanların yerine koyarım. Bu konuda kişinin kimliği ve siyasal görüşü benim için hiç önemli değildir.

*

Gencecik bir kadın (Deniz Poyraz), partisi HDP basılarak katledildi.

Kadınların hâlâ eşit insan görülmediği bir süreç yaşıyoruz.

Ben de bir kız babasıyım. Böyle olunca olay beni fazlasıyla etkiledi. Deniz kızımızın hakkında şiir bile yazdım.

*

Benim Ecevitçiliğimi kimse tartışamaz. Onun son genel sekreteriyim.

Kimse, Ecevit'i dar bir çerçevenin içine alamaz. Ecevit, "Vahdettin için haindir" diyemem dediğinde siyasal şöhretlerini Ecevit'e borçlu olanlar, DSP'yi en zor döneminde terk ettiler.

Oysa haklı olan Ecevit'ti.

*

Bazı konular, insanın mensup olduğu siyasal görüşünü aşabilir. Bir kadının öldürülmesi de öyledir.

Onun içindir ki, Deniz kızımızla ilgili bir duyuruyu paylaşırken PARTİ AYRIMI GÖZETMEKSİZİN ifadesini özellikle kullandım.

*

Ben 50 yıldır yazan bir insanım. Hep insan için yazdım. Deniz kızımız da gencecik bir insandı. Yok edildi.

Annesi şunu demiş, babası şunu söylemiş; beni ilgilendirmiyor. Deniz Poyraz'ın insan olması, gencecik bir kadın olması, benim için çok önemlidir.

*

Başımızda büyük belâlar var. O belâları unutup, sosyal medyada HDP'li bir kızımızla ilgili duyuru paylaşımıma tepki gösterilmesini doğru bulmuyorum.

Takdir dostlarımındır.

Saygılarımla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.