banner460
banner128

Vatandaş gelemiyorsa belediye gidiyor

Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı ekipler, kırsal bölgelerde kapı kapı dolaşarak bölgede yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise, “Bize taleplerini ulaştırma imkanı olmayan yurttaşlarımızın ayağına gidiyor, taleplerini dinliyor ve çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

Konyaaltı Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, yayla ve kırsal bölgelerdeki vatandaşların taleplerini dinledi. Hisarçandır ve Aydınlık mahallelerinde kapı kapı dolaşarak mahalle sakinlerinin taleplerini not alan ekipler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak yardımında bulundu. Üçoluk, Hisarçandır, Söğüt Cuması gibi yüksek rakımlı bölgelerdeki mahallelerin yanı sıra, merkeze yakın kırsal bölgelerdeki yurttaşların da  ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek için ekiplerini sık sık bu bölgelere gönderdiklerini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Göreve geldiğimiz günden bu yana her fırsatta yurttaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Gerek mahalle buluşmaları kapsamında gerekse de görevlendirdiğimiz ekipler aracılığıyla yurttaşlarımızı dinliyor, taleplerini karşılamaya gayret gösteriyoruz” dedi.

VATANDAŞIMIZI YALNIZ BIRAKMIYORUZ

Ekiplerinin tespit ettiği ihtiyaçları en kısa zamanda yerine getireceklerini söyleyen Başkan Esen, kırsalda olduğu gibi kent merkezinde de her zaman halkın yanında olduklarını ifade etti. Halkın, kendilerinden neler beklediğinin farkında olduklarını dile getiren Esen, “Biz bu göreve talip olurken aslında halkımıza hizmet etmeye talip olduk. Yurttaşlarımızın bizden beklentilerini çok iyi biliyoruz. Çünkü kapı kapı dolaşarak onları ziyaret ediyor ve gerçekte ihtiyaç duydukları ne varsa kendilerinden dinliyoruz. Bizim nihai amacımız halkımızın gerçek taleplerini yerine getirmektir. Bize ulaşma imkanı olmayan yurttaşlarımızın ayağına gidiyoruz. Sosyal belediyecilik bunu gerektirir” şekilde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.