banner460
banner128

Türkiye Sakatlar Derneği Bakırköy Şubesi açıldı

Türkiye Sakatlar Derneği(TSD) Bakırköy Şubesi; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, TSD Genel Başkanı Şükrü Boyraz, CHP PM üyesi, TSD Başkan Yardımcısı Turan Hançerli, TSD Bakırköy Şube Başkanı Yüksel Hoş’un da katıldığı  törenle hizmete girdi.

İstanbul Caddesi Pelin Pasajı’nda hizmete giren TSD Bakırköy Şubesinin açılışında bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Belediye olarak dezavantajlı gruplara yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek şunları söyledi: “ Yaşlılara, engellilere, çocuklara yönelik sosyal çalışmaları önceliğimiz olarak belirledik. Bizim belediyecilik anlayışımız beton odaklı değildir, insan odaklıdır. Bakırköy’ü engelsiz kent yapma konusunda ciddi bir çabanın içindeyiz. Bakırköy’ü, Türkiye’ye rol modeli olacak ‘engelsiz yaşam alanı’ yapma çalışmalarımız artarak devam edecek. Ayrıca TSD gibi engelliler adına mücadele eden sivil toplum kuruluşlarına da desteğimiz sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak sürecek.  ”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.