banner460
banner128

Semizkumlar'a 3 bin 300 ton asfalt

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde yol yapım, bakım ve yenileme çalışmaları kapsamında Semizkumlar Mahallesinde bulunan 2 cadde ve 1 sokak asfaltlandı.

Silivri Belediyesi ilçe genelinde yol yenileme ve asfalt imalatına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Semizkumlar Mahallesinde bulunan Sargün Caddesi, Rumeli Caddesi ve Yücedağ Sokak’ta yol zemin hazırlığının ardından asfalt serimi yapıldı. Semizkumlar Mahallesinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarında 3 bin 300 ton asfalt döküldüğünü söyleyen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin tespitleri ve vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine ilçe genelinde yol yenileme ve asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. Yaya ve araç trafiği açısından tehlike oluşturan sokak ve caddelerimiz başta olmak üzere aciliyet durumuna göre planlı bir şekilde asfaltlama çalışmalarımız devam edecek.” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.