banner460
banner128

Manne Projesi ile 884 anneye ulaşıldı

Küçükçekmece’de kadınlara özel olarak açılan Sultan Kafe,  bağımlılıkla mücadele için uğraşan MANNE’leri ağırladı.

Küçükçekmece Belediyesi ile Kaymakamlığı’nın ortaklaşa hayata geçirdiği Manne Projesi’nin (Mahelle Anneleri)  6’ncı ay kutlaması Sultan Kafe’ de yapıldı. Kutlamaya Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya’nın eşi Gülsüm Kaya ile Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in eşi Nilgün Karadeniz de katıldı.

884 ANNEYE ULAŞILDI

Projeye gönüllü bir şekilde özveriyle destek veren MANNE’lerin motivasyonlarını sürdürmek ve başarısını kutlamak amacıyla yapılan etkinlikte Gülsüm Kaya ve Nilgün Karadeniz, Mannelere kitap hediye ederek emekleri için teşekkür etti. Bağımlılık noktasında toplumsal farkındalık ve bilinçlendirme sağlamak amacı ile Küçükçekmece Belediyesi tarafından başlatılan MANNE Projesi, 6 ayda 884 anneye ulaşarak, toplumun bağımlılık hakkında farkındalığını 2 kat arttırdı. Proje yüzde 179 oranında başarı elde etti.

“TOPLUMSAL DUYARLILIK ARTTI”

Hem kişisel hem toplumsal olarak daha büyük sorunlara yol açmadan bağımlılığa karşı tedbir almanın önemine değinen, Manne Proje Koordinatörü Sema Balık Okutan, “Manne Projesi ile birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışmayı pekiştirip, küçük kitleler aracılığı ile büyük kitlelere ulaşarak bağımlılık konusundaki toplumsal duyarlılık artıyor. Verilen eğitimler sonucunda ise bilgili, bilinçli bir toplum elde etmeye başlıyoruz” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.