banner460
banner128

Maltepe'de miniklerin yılsonu gösterisi

Maltepe Belediyesi’ne bağlı kreş öğrencileri yıl sonu gösterisi ile eğitim sezonunu tamamladı. Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte minikler, gösterileriyle alkışları topladı. Gösteriyi izlemek için öğretmenler, veliler, Kadın ve Aile Müdürü Şehriban Çelebi ve Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Canan Döner salonda hazır bulundu.

Maltepe Belediyesi Girne Zübeyde Hanım Okul Öncesi Eğitim ve Bakım Merkezi 2021-2022 eğitim dönemini, yıl sonu gösterisi ile tamamladı. Etkinlik, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Nazım Hikmet Salonu’nda velilerin de katılımı ile gerçekleştirildi. Girne kreşinde eğitim gören minikler yıl sonu gösterisi için özel gerçekleştirdikleri performansları ile büyüledi. Girne kreşinde eğitim gören 4- 5 yaş grubu minikler, yıl sonu etkinliğinde hünerlerini gösterdi.

Hem bale yaptılar hem halk oyunları oynadılar

Minikler halk oyunları, dans ve şarkılarla aileleri ve davetlilere keyifli anlar yaşattı. Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Nazım Hikmet Salonu’nda düzenlenen yıl sonu gösterisine ilgi yoğun oldu. Programda ana sınıfı öğrencileri şarkılar söyledi, bale ve halk oyunları performanslarını sergilediler. Anneler de çocuklarının heyecanına ortak oldu. Girne Zübeyde Hanım Okul Öncesi Eğitim ve Bakım Merkezi, Uğur Böcekleri sınıfı öğrencileri hazırladıkları şarkılar ve dans gösterileriyle alkış aldı. Aileler çocuklarının muhteşem gösterileri karşısında büyük mutluluk yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.