banner460
banner128

Koreli Gençler Avcılar'da

Avcılar Belediyesi Avrupa’da okuyan ve Avrupa Müzikal Turu kapsamında dünyayı dolaşan Koreli gençlerin ‘Anna’nın Hikayesi’ adlı müzikaline ev sahipliği yaptı. İki ülke arasındaki tarihsel bağları ve dostluk ilişkilerini güçlendirmeye yönelik etkinlik, Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Eğitim için Avrupa’da bulunan ve çalışmalarını gönüllü olarak yürüten Koreli gençlerden oluşan 40 kişilik ekip, Dünya Gençlik Örgütü’nün organize ettiği Avrupa Müzikal Turu kapsamında Avcılar Belediyesi’nin davetlisi olarak Avcılar’a geldi.

Avrupa’da okumakta olan Koreli öğrenciler ile farklı ülkelerin öğrencilerini bir araya getirmek, aralarında etkileşim ve kültür alışverişi sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen ‘Avrupa Müzikal Turu’ kapsamında Avcılar’a gelen gençler, ‘Anna’nın Hikayesi’ adlı müzikali sahneledi.

Andersen Masalları arasında yer alan ‘Kibritçi Kız’ masalından esinlenerek yaratılan ve her yaşa hitap eden ‘Anna’nın Hikayesi’, yaramaz ve söz dinlemez bir genç olan Anna’nın bir gün rüyasında olağanüstü şeyler yaşayarak ailesinin önemini anlamasını konu ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.