banner460
banner128

Handan Toprak  Canan Dağdeviren Yurt'unda incelemelerde bulundu

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli Canan Dağdeviren Kız Öğrenci Yurt Çalışmalarını hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.

Avcılar Üniversite Mahallesi’nde ünlü Türk bilim insanı Canan Dağdeviren adına yapılan Kız öğrenci yurdu son hazırlıkları hızla devam ediyor. tamamlanmasıyla açılışa hazır hale getirildi. Yurt Binasını ve odaları gezerek çalışmalar hakkında yetkili birimlerden bilgi alan Başkan Toprak, Avcılar Belediye Meclis Üyeleri ile görüşerek incelemelerini sürdürdü.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ilçesine Türkiye’nin en büyük kız öğrenci yurtlarından birini kazandırıyor.  

Türkiye’nin en büyük ve en tarihi üniversitesi olan İstanbul Üniversitesi yerleşkesininde bulunduğu Avcılar, Türkiye’nin en büyük Kız öğrenci Yurtlarından birinin açılışına hazırlanıyor. Avcılar Belediye Başkanı  Handan Toprak Benli,   22 Katlı 768 yataklı Öğrenci Yurdu açılış için gün sayıyor.

22 katlı 768 kişi kapasiteli.

Dünyaca ünlü Türk bilim insanı Dr. Canan Dağdeviren’in adının verildiği 22 katlı 768 kişi kapasiteli yurt yakın bir zamanda açılacak. Dağdeviren sosyal medyadan yayınladığı mesajda her yıl bir geceyi bu yurtta kız öğrencilerle geçireceği sözünü verdi.

Gençlerimiz sadece okullarını düşünecek.

Başkan Toprak sosyal medyada yayınladığı haberde ‘’Çok yakında açılışını gerçekleştireceğimiz Canan Dağdeviren Kız Öğrenci Yurdumuzda, Belediye Meclisi üyelerimiz ve birim müdürlerimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Gençlerimizin sadece okullarını düşünecekleri bir konforda yaşayabilmeleri için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.’’ İfadelerini kullandı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.