banner460
banner128

Esenyurt'ta cadde ve sokaklar yenileniyor

Esenyurt Belediyesi Yol Bakım Onarım Şefliği ekipleri, alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Normalleşme sürecinin başlamasıyla alt yapı çalışmalarız hız kazanırken cadde ve sokaklarda yenileme çalışmaları sürüyor.

Esenyurt Belediyesi, Koronavirüs salgınıyla mücadelesini sürdürürken diğer yandan da alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Şefliği ekipleri, sokakları ve caddeleri yeniliyor. Çalışmalar kapsamında, Namık Kemal Mahallesi’ndeki Orkide ile Oktay Rıfat Caddeleri’nin kesişimi ile yine Namık Kemal Mahallesi 110. Sokak’ta asfalt dökümü gerçekleştirdi. Zafer Mahallesi’nde yer alan Deniz Gezmiş Caddesi’nde bordür boyama çalışmaları yapan ekipler, Örmek Mahallesi 1388. Sokak’ta ise parke döşeme çalışmaları yürütüyor. Normalleşme sürecinin devam etmesiyle yatırımların hız kazanması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.