banner460
banner128

Esenyurt'ta bordür boyama ve yenileme

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki cadde ile orta refüjlerde bulunan bordürlerde hem kötü görüntü oluşmasını engellemek hem de geceleri sürücülerin sorun yaşamasının önüne geçmek için boyama çalışması gerçekleştiriyor.

İlçe genelinde mevcut yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, kışın yağmurdan yazın ise sıcaklardan etkilenip boyaları aşınan ve silinen bordür taşlarını boyayarak yeniliyor. Ekipler, özellikle gece saatlerinde trafikte yaşanması muhtemel kazaların önlenmesi, yaya ve araç sürücülerinin güvenle yolculuk yapabilmesi için gece rahatlıkla fark edilebilecek renklerde bordürleri boyuyor. Sarı ve beyaz renkte boyanan orta refüj ve kaldırım bordürleri araç sürücüleri için uyarıcı olurken, yollarda temiz bir görüntü oluşturuyor. Bordür taşlarında yapılan boyama çalışmasıyla birlikte estetik görünümün de sağlandığı ilçede, boyama çalışmalarının tüm kaldırım ve refüjlerde tamamlanana kadar süreceği belirtildi.

Ekipler, İstiklâl Mahallesi Büyük Ayazma Caddesi’nde bordür boyama çalışmalarına devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.