banner460
banner128

Esenyurt'ta Belediyeden Ramazan yardımları

Esenyurt Belediyesi, Ramazan ayında da yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine sıcak yemek ve gıda kolisi ulaştırmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca sıcak yemek ve gıda kolisi desteği devam edecek.

Sosyal belediyecilik alanında örnek çalışmalara imza atan Esenyurt Belediyesi, Ramazan ayında da yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine sıcak yemek ve gıda kolisi götürüyor. Belediye ekipleri, titizlikle pişirilen ve paketlenen çorba, sulu yemek, pilav ve içecekten oluşan iftar menüsünü, iftardan hemen önce vatandaşların evlerine ulaştırıyor.

“RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK”

Her yıl Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi hanelere sıcak yemek ve gıda kolisi götürdüklerini dile getiren Esenyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Şefi Canan Düzcü, “65 yaş üstü engelli, kiracı, çok çocuklu ailelere sıcak yemek ve erzak kolisi dağıtımlarımız devam etmektedir. Yine aynı zamanda vatandaşın yoğun olduğu bölgelerde iftara yetişemedikleri zamanlarda sıcak çorba dağıtımlarımız yapılmaktadır. Ramazan ayı boyunca devam edecek. Esenyurt Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi yine ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.