banner460
banner128

Çatalca Cemevi’nde Aşure

 

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğinin yaşandığı Muharrem ayında, Çatalca Cem Evi’nde “Aşure Günü” düzenlendi. 

 

Etkinliğe, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi Nurhan Kara,  Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Dursun Duran Kaya, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Mesut Üner, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, bu anlamlı ve güzel ayın herkes için hayırlı olmasını diledi. 

 

Okunan dualar, dağıtılan aşure ve yemeklerin yenilmesinin ardından, Çatalca Cem Evi’nin gezilmesiyle birlikte “Aşure Günü” son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.