banner460
banner128

Büyükçekmece’ye yeni çocuk parkları

İstanbul'un kişi başına düşen yeşil alan miktarı en fazla olan ilçesi Büyükçekmece'de çocukların güvenle oyun oynayabileceği aynı zamanda dalından meyve kopartıp yiyebileceği ağaçların yer aldığı oyun parklarının sayısı gün geçtikçe artmakta.

Güzelce Mahallesi’ne yeni kazandırılan 1300 metrekarelik bir alana yapılan park içerisindeki çocuk oyun alanı, basketbol sahası, fitness alanı ve meyve bahçeleri hem çocuklar hem de aileleri tarafından yoğun ilgi görüyor.

Çocuklar parkta güvenle oynarken, anne ve babalar da açık hava spor aletlerinden faydalanarak spor yapma imkanı buluyor.

“Çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önce gelir”

“Hizmetin Temeli Sevgidir” sözüyle bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İlçemize sürekli yeni çocuk oyun parkları kazandırıyoruz. Yalnızca çocuklarımızı değil, onları parka getiren ailelerini de düşünerek tasarlıyoruz parklarımızı. Çocuklar meyve ağaçlarını tanısın, dalından meyve kopartıp yesin diye parklarımıza meyve ağaçları dikerek, ‘Meyve Bahçeleri’ projemizi hayata geçirdik. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önce gelir. İlçemize yeni parklar hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.