banner460
banner128

Atalarımızın mirası güreşi geleceğe taşınıyor

 

Çatalca Güreş Ağası Hasan Koç, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.

Çatalca Belediyesi’nin Erguvan Festivali kapsamında düzenlediği ve her yıl 30 Ağustos tarihinde yapılması gelenek haline gelen, “Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri ”ne sayılı günler kaldı. Çatalca Güreş Ağası Hasan Koç, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret ederek son aşamaya gelen hazırlıklar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Cem Kara güreşe sahip çıkıyor

Koç ziyaretinde yağlı güreşlere katkısından dolayı Başkan Kara’ya teşekkürlerini iletti. Yağlı pehlivan güreşlerine sahip çıkmanın hem çocuklara, hem spora hem de bir kültüre sahip çıkmak olduğunu ifade eden Başkan Cem Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

19. Erguvan Festivali’nde Çatalca Yağlı Pehlivan Güreşlerinin bir yenisini daha gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Cem Kara,  “Amacımız ecdadımızdan devraldığımız mirası Çatalca Belediyesi olarak Çatalcalılarla birlikte geleceğe taşımaktır” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.