banner460
banner128

Alanya Çatalişam yolu genişletiliyor

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Toslak ve Payallar mahallelerindeki yollarda bakım, onarım ve genişletme çalışmasına devam ediyor. Çalışma kapsamında Toslak Mahallesi Çatalişam yolunun 4 kilometrelik kısmı genişletiliyor.

Çalışma sonunda Konaklı-Toslak Mahallesi arasında ulaşım rahat ve güvenli hale elecek. Çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren bölge halkı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür etti.

YÜCEL: DÖRT KOLDAN ÇALIŞIYORUZ

Doğu ve kuzey mahallelerinde olduğu gibi batı mahallelerinde de kesintisiz ulaşım için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şunları söyledi:

“Kent genelinde yol ve altyapı noktasında aralıksız olarak çalışma yürütüyoruz. Merkezden yaylalara, doğudan batıya her noktada birden fazla çalışmamız var. Düzenleme çalışması tamamlanan yol ve caddeleri ise vakit kaybetmeden asfalt için hazırlıyoruz. Hedefimiz vatandaşlarımızı sahilden yaylalara kadar kesintisiz ve kaliteli bir ulaşıma kavuşturmak.”

Haber: MUSTAFA KAZIM AYDIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.