banner460
banner128

Yüksekalan’ın çocukları mutlu

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin sıcak asfalt çalışmalarına devam ettiği Yüksekalan Mahallesi’nde ‘sıfır asfaltı’ ilk deneyenler çocuklar oldu. Pandemi nedeniyle belirlenen saatte sokağa çıkan çocuklar bisikletleriyle asfaltta tur attı.  

Başkan Uysal, cadde ve sokak yenileme çalışmalarının devam ettiği Yüksekalan Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Muhtar Yüksel Şen’in de eşlik ettiği Başkan Uysal, hem asfalt çalışmalarının devam ettiği sokaklarda incelemelerde bulundu hem de mahalleliyle selamlaşıp sohbet etti.

Mahallede 46 sokakla birlikte Fethi Okyar Caddesi’ni kapsayan çalışmalarda yeni dökülen asfaltı ilk deneyenler ise mahallenin çocukları oldu. Güneşli havayı da fırsat bilen çocuklar, pandemi nedeniyle belirlenen saatlerde bisikletleriyle birlikte sokağa çıktı ve sil baştan asfaltlanan yollarda tur attı. Çalışmalar nedeniyle taşıt trafiğinin de olmadığı mahallede gönüllerince gezen çocuklar, sokakta karşılaştıkları belediye başkanıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Başkan Uysal, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada Yüksekalan’ın Antalya’nın en eski ve merkezi mahallerinden biri olduğunu söyledi. Muratpaşa’da cadde ve sokak yenileme çalışmalarının başta doğalgaz olmak üzere diğer altyapı çalışmalarıyla paralel ilerlediğini aktaran Başkan Uysal, “Toprağa kadar inip sıfırdan asfaltlıyoruz. Bugüne kadar Muratpaşa’mızın yüzde 86’sında yenileme çalışmalarını tamamladık. Çok az sayıda mahallemiz kaldı., Hızla sonuca doğru gidiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.