banner460
banner128

Yılmaz 'Yılın fotoğrafını' seçti

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak tercihte bulundu. Başkanlık makamında AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Başkan Yılmaz, haber kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım’ın çektiği “Ebru sanatı değil, müsilaj”, yaşam kategorisinde Şebnem Coşkun’un “Sağlık çalışanlarının şefkatli elleri” başlıklı fotoğrafı, spor kategorisinde ise Ali Atmaca'nın "Şampiyon Mete Gazoz" başlıklı karesine seçerek oy tercihinde bulundu.

Yarışmaya katılan tüm fotoğrafların bir birinden anlamlı ve başarılı olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, fotoğraf seçmekte zorladığını söyleyerek, “Foto muhabiri kardeşlerimiz gerçekten çok manidar ve güzel fotoğraflar çekmişler. Çekilen fotoğraflar bizlere derin mesajlar veriyor. Karar vermekte oldukça zorlandım. Yarışmaya katılan tüm fotoğrafçılara başarılar diliyorum. Kıymetli emekleri ve anı yakalamalarından dolayı kutluyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.