banner460
banner128

Yangın mağduru aileye hemşehri desteği

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve tarihi Kırkpınar güreşlerinin efsane Ağası Seyfettin Selim, Araklı ilçesi Taşgeçit mahallesinde çıkan yangında mağdur olan ailelere yardım eli uzattı.

Geçtiğimiz ay Trabzon’un Araklı ilçesi Taşgeçit Mahallesi’nde çıkan yangında 9 bina yanarak kullanılamaz hale gelmişti.

Akgün ve Selim’e teşekkür ettiler

Kendileri de Araklılı olan ve zor günlerinde hemşehrilerini yalnız bırakmayan Başkan Dr. Hasan Akgün ve Kırkpınar Ağası İş İnsanı Seyfettin Selim, yangın mağduru ailelere destek oluyor. Seyfettin Selim, yanan evlerin yeniden yapılması için destek verirken Başkan Akgün’de yangın mağduru ailelere buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve televizyon gönderdi. Evleri yeniden inşa edilinceye kadar geçici barınma konutlarında yaşamlarını sürdüren ailelerin beyaz eşyaları geçtiğimiz günlerde teslim edildi. Zor günlerinde yanlarında olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve İş İnsanı Seyfettin Selim’e teşekkür eden yangın mağduru aileler, “Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e gönderdiği beyaz eşyalar için teşekkür ediyoruz. Mahallemizde çıkan yangında neyimiz varsa hepsi yanıp kül olmuştu. Bu zor günümüzde hep yanımızda olan hemşehrilerimiz Başkan Akgün ve Seyfettin Selim’e teşekkür ediyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.