banner460
banner128

Türkiye'de ilk transeksüel kadın şöför

Bir trans kadın olan Niler Albayrak Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, tarafından Avcılar Belediyesine İşe Alındı . Niler Albayrak Türkiye'de bir ilk! ilk tranüel kadın şöför olarak iş başı yaptı ...

Niler Albayrak gelişmeyi şöyle  değerlendirdi.

Türkiye’de ilk defa açık kimlikli bir trans kadının belediyede şoför olarak işe alındığını belirten Albayrak, “Pazartesi günü görevime başlıyorum. Çok mutluyum. Eski bir işçisiyim ancak artık işçisi olmak istemiyorum diyordum. CHP çatısı altında 5 yıldır mücadele ediyorum, ilklerin kadını oldum. Belki gelecek dönem milletvekili olacağım, geri çekilmek yok… Translara ‘mücadeleden vazgeçmeyin’ demek istiyorum. Mücadele etmeden hiçbir kazanım olmuyor, bunu unutmamak lazım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.