banner460
banner128

Silivri'nin dayanışma kapısı: Sosyal Market

Silivri’de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacı ile kurulan Silivri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine yapılan bağışlar, yaklaşık 17 bin dar gelirli vatandaşla buluştu. Başkan Yılmaz, “İlçemizin dayanışma kapısına dönüşen BizdenSize Sosyal Marketimize destekleri ile güç veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.” dedi

Denetlenebilir, şeffaf ve adil yapısı ile Silivri’de ihtiyaç sahibi ailelere destek veren BizdenSize Sosyal Market, hayırsever vatandaşların katkıları ile ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor. Bağışlarla güçlenen BizdenSize Sosyal Market’in ihtiyaç sahibi ailelere için umut kapısı olduğunu ifade eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde yaşayan kimsesiz veya dar gelirli ailelerimize sahip çıkmak adına faaliyetlerini sürdüren ve Silivri’nin dayanışma kapısı olan BizdenSize Sosyal Marketimiz, çok değerli hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile her geçen daha da büyüyor. Gıda, giyecek ve bazı temel ihtiyaçlar olarak yapılan bağışlar, ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılıyor. Son günlerde Sosyal Marketimize, 9 ton temel gıda malzemesi bağışlayan Vedat Tunbar’a, 5 ton un bağışı yapan Ertaş Un'a, 1 ton bakliyat bağışlayan Ercan Karaman’a, 600 kilo zeytin bağışlayan Turan Yıldırım’a, 1 ton temel gıda malzemesi bağışlayan Bülent Göksan’a, 355 çift ayakkabı bağışlayan Orhan Oğuz’un nezdinde tüm bağışçılarımıza destekleri ve örnek davranışları için teşekkür ediyorum. ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.