banner460
banner128

Şeniz Doğan'dan Ümit Uysal'a ziyaret

Muratpaşa Belediyesi, 311 bin 177 nüfusuyla Denizli’nin en kalabalık ikinci ilçesi Merkezefendi’nin belediye başkanı Şeniz Doğan’ı ağırladı.

Mart 2019 yerel seçimlerinde yüzde 52.4’lük oy oranıyla başkan seçilen Doğan, Muratpaşa Belediyesi’nin 6’ncı yılını geride bırakan halkla ilişkiler ve iletişim projesi Turunç Masa başta olmak üzere Sosyal Yardım İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Temizlik, Kadın ve Aile müdürlüklerinin devam eden proje ve çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Doğan, ilk olarak Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Doğan, Başkan Uysal’a Denizli’nin sembolü ‘Denizli Horozu’ kabartmasının yer aldığı bir plaket takdim ederken kendisine de üzerinde Yivli Minare, Üç Kapılar, Saat Kulesi ve Hıdırlık Kulesi’yle Antalya’nın tarihi kent merkezi Kaleiçi’nin çizgilerle anlattığı anı plaketi hediye edildi.

Ziyaretin ardından Doğan ve beraberindekiler, Muratpaşa Belediyesi’nin Turunç Masa, pandemi nedeniyle geçici süre kapatılan yaşlı evleri, yine pandemi döneminde hem personel hem de araç kapasitesi yükseltilen evde bakım hizmetleri, aşevi, kreş ve Çevreci Komşu Kart projeleri hakkında bilgi verildi.

Ziyaretin ikinci bölümünde ise Doğan, Park ve Bahçeler, Temizlik ile Fen İşleri müdürlükleri atölyelerini ziyaret etti. Burada fidan ve çiçek üretiminden park ve bahçe mobilyaları, yeraltı çöp konteynerleri yapımı hakkında bilgi alan Doğan, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde de (ASSİM) incelemelerde bulundu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.