banner460
banner128

Şampiyondan Kerimoğlu'na ziyaret

Artistik Buz Pateni Atatürk Kupası A kadınlar kategorisinde birinci olan Sevgi Deniz Günsay ve takım arkadaşları kendilerine her zaman destek olan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret etti.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da sporcu Sevgi Deniz Günsay’ı, antrenörleri ve takım arkadaşlarını tebrik etti.

Buz pateninde daha önce Türkiye birinciliği de bulunan Günsay’ı kutlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ‘Bakırköy’de Spor Yapmayan Kalmayacak’ sloganıyla Bakırköy’de amatör sporlara çok önem verdiklerini belirterek: “Aynı anda 30 kursiyerin kullanabildiği yaklaşık 500 metrekare üzerine kurulu buz salonumuzda amatör sporculara hizmet ediyoruz. Bakırköy’ü sporun ve sporcunun kenti yapmak için elimizden gelen tüm çabayı artırarak devam ettireceğiz. Spora hizmet ederken çok sayıda ülkemizde ve uluslararası arenada başarılı sporcular yetiştireceğimizden emindik. Şimdi bu başarılara şahitlik etmek gurur verici. Tüm spor branşlarıyla uğraşan sporculara ve spor kulüplerimize yerel yönetim olarak desteğimizi her zaman sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.