banner460
banner128

‘Maskeli Şebnem’ ismi parkta yaşayacak

Alanya Belediyesi, yakalandığı lösemi hastalığına 2020 yılında yenik düşen, ancak mücadelesiyle tüm Türkiye’ye örnek olan ve “Maskeli Şebnem” olarak tanınan Şebnem Köseoğlu anısına park yaptı.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Cikcilli Mahallesi Saray Beleni Caddesi üzerinde bulunan yeşil alana yapılan ‘Maskeli Şebnem Parkı’’  hizmete açıldı.

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlisi Şebnem Köseoğlu’nun ismi, okulunun önündeki bu parkta yaşayacak.

YÜCEL: MÜCADELESİ HER ZAMAN ÖRNEK OLACAK

Maskeli Şebnem’e tedavisi boyunca da sürekli destek olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, parkın açılışında duyularını şöyle dile etirdi:

“Yaşama sevgisiyle herkesin gönlünde taht kuran Şebnem Köseoğlu için öğretim görevlisi olduğu AHEP Üniversitesi yanında bulunan yeşil alana, kendisi için çok önemli olan üniversite ve öğrencilerin sakince vakit geçirebilecekleri parkın yapımını tamamlayarak hizmete açtık. Lösemi hastalığı nedeniyle genç yaşta kaybettiğimiz sevgili Şebnem’in adını bu parkta yaşatacağız.”

Lösemi hastalığıyla yaptığı savaşla herkese örnek olan Maskeli Şebnem, kendisi adına sosyal medyada kök hücre bağışı için kampanya başlatılırken, tüm Türkiye’nin bu kampanyaya destek vermesini sağlayarak önemli bir sosyal sorumluluk hareketinin de başlatıcısı olmuştu.

Haber: MUSTAFA KAZIM AYDIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.