banner460
banner128

Küçükçekmece'de muhteşem yılsonu gösterisi

Küçükçekmece Belediyesi tarafından kültür ve sanatın ayrılmaz bir parçası olan halk danslarını sevdirmek ve tanıtımına katkı sağlamak için kurulan Halk Dansları Topluluğu, yıl sonu gösterisinde seyircisinden tam not aldı. Cen

Yaklaşık 1000 öğrenciye ücretsiz eğitim

2020 yılında kurulan Küçükçekmece Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, iki yıldır yaklaşık 1000 öğrencinin katılımıyla çalışmalarını sürdürdü. Farklı yörelerde ücretsiz dans eğitimi alan topluluk Volkan Ülker koordinatörlüğünde Anadolu’nun zengin mozaiğini tanıtmak için farklı yörelere ait halk oyunlarını öğrenerek gösteriler sunuyor.

Performanslarıyla büyük beğeni topladılar

2021-2022 eğitim öğretim yılının bitmesine sayılı günler kala yıl sonu gösterisini CKSM’de gerçekleştiren Küçükçekmece Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, izleyenler tarafından büyük beğeni aldı. Topluluk, koreografileriyle CKSM’yi dolduran yaklaşık 700 seyirciyi, Anadolu’nun renkli mozaiğiyle İzmir, Trabzon, Van, Bodrum, Gaziantep Kırklareli, Adıyaman ve Karadeniz yöreleriyle buluşturdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.