banner460
banner128

İstanbul’a giriş durduruldu

Şiddetli kar yağışı nedeniyle İstanbul’da yaşam olumsuz etkileniyor. Hadımköy ve Arnavutköy’de  yol kapandı insanlar yüyüyerek eve gidiyor. Büyükçekmece-Beylikdüzü ve Haramidere’de yol kapandı. Trakya’dan İstanbul’a giriş kapatıldı. Esenler Otogarı ve havalimanı trafiğe kapatıldı.

Yurt genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava mega kent İstanbul'da hayatı olumsuz etkilerken; kent için peş peşe uyarılar ve düzenleme geliyor.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'daki mesai düzenlemelerini açıklaması sonrası yaptığı yeni duyuruda Trakya yönünde İstanbul'a seyahat eden araçların girişine izin verilmeyeceğini açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.