banner460
banner128

İstanbul ve Trakya'da yılın enleri seçiliyor

İstanbul ve Trakyakya'nın En İyi Marka Ödülleri sahipleriyle buluşmak için gün sayıyor.

Silivri ve Trakya bölgesini kapsayan muhteşem bir organizasyonla İstanbul veTrakya bölgesinin önde gelen markaları 10 Mart’ta muhteşem bir gala gecesi ile BY AYTAÇ PRODUCTİON ve DAFNE AJANS ev sahipliginde bir araya  gelecek.

 Silivri Mega Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek törene; 28 kategoride ödül alacak katılımcı firmaların yanısıra ; iş-sanat-müzik dünyasından bir çok ünlü isim de katılacak.

Sunuculugunu Özlem Yıldız  ve Ali Şahin'in yapacagı gecede Hüsnü Şenlendirici sahne alacak bunun yanısıra müzik dünyasının tanınmış  bir çok ismi de konuk sanatcı olarak sahnede şarkılarıya  geceye  renk katacak.

Yılın enleri ödül töreninde ödül alacak firmaların yanısıra çevreye, insana, dogaya saygılı sürdürülebilir sosyal sorumluluk projesi kapsamında ve kamu yararına çalışan STK , Dernek ve Vakıflara ''Onur Ödülleri''  verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.