banner460
banner128

İmamoğlu Beylikdüzü'nde

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte Beylikdüzü’nde İBB koordinasyonuyla yürütülen proje alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Çalık, devam eden çalışmaların son durumu hakkında detayları aktarırken Beylikdüzü’nde hayata geçen yenilikçi projeler hakkında da bilgiler paylaştı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer ve İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar ile birlikte İBB’nin Beylikdüzü Belediyesi koordinasyonuyla yürüttüğü çalışma ve proje alanlarını gezdi. Beylikdüzü SMART Gençlik Merkezi’nde başlayan ziyaretlerin devamında Başkan Çalık ve İmamoğlu, Yakuplu Mahallesi’nde yapımı devam edilen Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni yerinde inceledi. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Milli Mücadele Dönemi’nin simgesi Sivas Kongre bina cephesi reprodüksiyon edilerek tasarlanan ve yapımı devam eden ‘Sivas Kongre Merkezi, Gençlik Evi ve Kütüphane’ projesini ziyaret eden İmamoğlu, projenin detaylarını dinleyerek emeği geçenlere teşekkür etti. Çalışmalar hakkında konuşan Başkan Çalık ise “Beylikdüzü’nde İBB’nin de desteğiyle yapımına devam ettiğimiz projeleri tamamlayarak komşularımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

“Başkanımızın ellerine sağlık, artık burası gençlere emanet”

Beylikdüzü’nde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında girişimcilik, deneyim, inovasyon ve ortak çalışma merkezi Beylikdüzü SMART Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya gelen Başkan İmamoğlu, gençlerin projelerini dinledi. Gençlerin yenilikçi fikirlerine ihtiyaç olduğunu vurgulayan İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde gençlere yönelik güzel bir iş olmuş. Beylikdüzü Belediye Başkanımızın ellerine sağlık. O’nun güzel işlerini gördükçe çok mutlu oluyoruz. Artık bu merkez gençlere emanet.” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu Beylikdüzü ziyaretinde ayrıca, Beylikdüzü Eski Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a da taziye ziyaretinde bulunarak, vefat eden babası Hasan Uzun için başsağlığı diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.