banner460
banner128

Esenyurt'ta eğlendiren boyama

Esenyurt Belediyesi, sokak aralarına ve bina önlerine çocuklar için ‘Seksek’ oyun alanı; engelli vatandaşların araçlarını park etmede sorun yaşamaması için de ‘Engelli Aracı Park Yeri’ işareti çiziyor.

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde hem engelliler ve çocuklar hem de yayaların güvenliği için çalışmalarını sürdürüyor.

ENGELLİ PARK YERİ TEMİN EDİLİYOR

Talep üzerine sokak aralarında engelli vatandaşların araçlarını rahat bir şekilde park etmesi için boyama ile yerde çizim yaparak, ‘Engelli Aracı Park Yeri’ işareti çiziyor. Bu sayede engelli vatandaşların araçlarını rahat bir şekilde park etmesi sağlanıyor.

ÇOCUKLARA “SEKSEK” OYUN ALANI

Çocukları da unutmayan ekipler; vatandaşların, çocukları için talebi üzerine, yerde sarı boya ile Seksek oyun alanı çiziyor. Ekipler ayrıca, ilçe genelinde trafik kazalarının önlenmesi için yaya, okul geçidi ve refüj boyaması çalışmalarını da sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.