banner460
banner128

Çiçekçi Gülten Abla çaresiz değil!

Beylikdüzü Belediyesi, tüm imkanlarıyla çiçekçi ablasına sahip çıktı. Belediyenin sosyal medya hesaplarına, duyarlı vatandaşlar tarafından gönderilen iletiyi dikkate alarak ivedi bir şekilde E-5 kenarında bulunan üst geçitte çiçek satan Gülten Elgün ile iletişime geçildi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla Kadın ve Aile Hizmetleri ve Sağlık İşleri Müdürlüğü, hasta eşi, 2 engelli çocuğu olan ve evini tek başına geçindiren 70 yaşındaki Elgün’ün ihtiyaçlarını tespit ederek yardım çalışmalarına başladı.

2 engelli çocuğu ve hasta bir eşi olan, evini tek başına çiçek satarak geçindiren 70 yaşındaki Gülten Elgün için Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla müdürlükler kolları sıvadı. Kadın ve Aile Hizmetleri ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği ortak çalışma ile Elgün’ün ihtiyaçları belirlenerek en kısa sürede çözüme kavuşturulacak. Giysi, yiyecek gibi ihtiyaçları karşılanacak ve sağlık kontrollerinden geçecek olan Elgün’ün, engelli çocukları için maaş bağlanması adına da çalışma başlatan belediye, gerekli tüm işlemleri gerçekleştirecek.

“Çaresizlik Kötü Bir Şey”

Çiçek sattığı noktaya yağıştan soğuktan korunmak için küçük bir kulübe isteyen Elgün’e İstanbul Büyükşehir Belediyesi, evinin yolu ve yine evinin içinde bulunan eksikler için de Çatalca Belediyesi çalışmalar gerçekleştiriyor. Herkese teşekkür ederek minnettar olduğunu dile getiren Elgün, “Çaresizlik kötü bir şey. Ben çalışmazsam ailem geçinemez. Yardımlar için canla başla çalışan tüm yetkililerden Allah razı olsun.” dedi. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz de, “Her zaman Gülten ablamızın yanındayız. Biz kocaman bir aileyiz.” diye belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.