banner460
banner128

Çatalca’da yarıyıl şenlikleri sürüyor

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in çocuklara tatil hediyesi olan Yarıyıl Şenliği birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor. Şenlik kapsamında çocuklar  eğitici ve eğlendirici birbirinden farklı etkinliklerle Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde buluşuyor.

Yüzlerce çocuk her gün dev top havuzunda ve çeşitli aktivitelerle eğlenmenin tadını çıkarırken ücretsiz tiyatro ve sinema gösterimlerini de neşe içerisinde izliyor. Programda yer alan “Sihirbazın Balonları” filmi  2 seans olarak sunulurken, çocuklar  büyük bir keyifle izledi.

Yarıyıl Şenliği programı kapsamında minik konukl bugün ‘24 Ocak 2020 Cuma ) de dev top havuzunda diledikleri gibi oynayabilecek ve çizgi film maskotları ve palyaçolar eşliğinde anne çocuk etkinlikleri, yüz boyama, balon şekillendirme, animasyon şovları gibi muhteşem aktiviteler ve sürpriz eğlenceli oyunlarla keyifle vakit geçirmeye devam edebilecek.

Anahtar Kelimeler:
Mesut üner
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.