banner460
banner128

Çatalca’da Hoş Geldin Bebek!

Çatalca Belediye Başkan Mesut Üner, “Hoş Geldin Bebek Projesi” ile dünyanın en değerli hazinesi olan evlada sahip olan anne babaların sevincine ortak oluyor.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in göreve başlar başlamaz hayata geçirdiği projelerden birisi de, “Hoş Geldin Bebek Projesi” oldu. “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz” sözlerini her fırsatta dile getiren Başkanı Mesut Üner’in talimatlarıyla başlayan projede,  yeni bir bebeğe sahip olan anne babalar ziyaret edilerek minik bebeğin ömrünün hayırlı ve uğurlu olması dilekleriyle hem onların sevinci paylaşılıyor hem de hazırlanan özel hediye paketi kendilerine sunuluyor.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Belediye Başkanı Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun ziyaretlerde bulundu.

Vatanımıza, milletimize ailesine hayırlı bir evlat olsun

Melike-Okan Torbalı çiftinin bebekleri Atakan'ı, Melike-Mustafa Korkut çiftinin bebekleri Mete'yi, Gül-Erken Dağılgan çiftinin bebekleri Aybars'ı ve Lütfiye Sevim-Fatih Karakuş çiftinin bebekleri Asaf Hasan'ı evlerinde ziyaret eden Başkan Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sorumlu Meclis ÜyesiTuba Uzun dünyaya gelen çocukların  vatanımıza, milletimize ve ailesine hayırlı bir evlat olması temennisinde bulundu.

“Başkana çok teşekkürler”

Başkan Mesut Üner’in bu projeyi oldukça önemsediğinin ifade edildiği ziyaretlerde Başkan Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun, ailelere her türlü sıkıntılarında belediyemize ulaşabileceklerini ve Çatalca Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu belirttiler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler “Bizleri düşünerek böyle güzel bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz” sözleriyle konuklarını uğurladı.

Başkan Mesut Üner’in önemle üzerinde durduğu Hoş Geldin Bebek Projesi’nden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze başvuran vatandaşlar yararlanmaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.