banner460
banner128

Beşiktaş’ın Bayrağı, Şampiyonlar Anıtı’nda

Büyükçekmece Belediyesi’nin Süper liğde şampiyon olan takımın bayrağını astığı Şampiyonlar Anıtı’na, Beşiktaş bayrağı törenle çekildi.

Büyükçekmece’de düzenlenen törene; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş Genel İdare Kurulu  Üyesi   Hakan Daltaban ile siyah-beyazlı taraftarlar katıldı.

Açılışta konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, “2020-2021 dönemini şampiyon olarak tamamlayan gururumuz Beşiktaş’ı kutluyoruz. Türk sporuna, Türk gençliğine hizmet eden bu kulübe başkanlık yaparak dünyadan ayrılmış olan tüm başkanlarımızı rahmetle anıyoruz. Hepsi büyük hizmetler verdi. Çebi döneminde Beşiktaş atağa girdi. Galatasaray’ın şampiyonluk ayağına kadar geldi fakat Beşiktaş bileğinin hakkıyla aldı. Sizden ve tüm takımlarımızdan Avrupa’da da başarılı olmak için  hazırlık yapmanızı rica ediyoruz. Beşiktaş’ı kutluyorum.” Dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’de  Başkan  Akgün’e teşekkür ederek “Bir Galatasaraylı olarak Sayın başkan  bizi alkışladı. Fenerbahçe’nin Galatasaray’ın,  Trabzonspor’un ve öbür takımların  olmadığı bir ligin tadı tuzu olmuyor. İyi ki  varsınız Başkan  hem Trabzonsporlu hem  Galatasaraylı amna ben yalnızca Beşiktaşlıyım. Bir Karadeniz çocuğuyum. Bayrağımızı dalgalandıracak olan Büyükçekmece halkına ve başkan Akgün’e teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Çebi ayrıca Başkan Akgün’den;  altyapıya hizmet verecek bir arazi talebinde bulundu.  Akgün de basketbol için bir arazinin sözünü verdi. Konuşmaların akabinde başkan ve taraftarlar;  Kara-Kartal’ın  bayrağını anıta çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.