banner460
banner128

'46 yıllık dostum gelmiş’

Bir süredir küs oldukları bilinen Yeşilçam'ın onlarca filminde yer alan Şener Şen ile İlyas Salman, aralarındaki küslüğü bitirdi. Şen, Salman’ın evine gitti. 

Salman, haberi sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Salman, Paylaştığı fotoğrafın altına "Kırk altı yıllık dostum gelmiş" diye yazdı. 

Şener Şen'in, yaşanan bir tartışma sonrasında görüşlerini çok sert bulduğu İlyas Salman'a, "Bir daha benim adımı dahi hiçbir ortamda ağzına alma" dediği ileri sürülmüştü.

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan İlyas Salman, Yeşilçam’daki dostluklarından bahsederken Şen’in adını da anmıştı.

Salman programda "Kemal benim hemşomdu. O Pötürgeli'ydi, ben Arguvan'lıydım. Can dostumdu. Yakındı. Can dostlarıma Şener Şen, Adile Naşit ve Ayşen Gruda da dahildi. Ben Kemal'in arkasından çok ağladım" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.