banner460
banner128

Antalya Hayvanat Bahçesi’ne yeni konuklar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, yasadışı yollarla satılmak üzereyken Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan 21 flamingoyu misafir ediyor.

Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçelerinden biri olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından getirilen yaban hayvanlarına ev sahipliği yapıyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri, bu kez yasa dışı yollarla satılmak üzereyken yakalanan 21 flamingoyu Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ve Doğa Yaşam Parkı’na etirdi.

Aralarında hasta ve yaralı olanları tedavi edilen flamingolar geçici olarak Hayvanat Bahçesi’ndeki bölümlerinde misafir ediliyor. Antalya Hayvanat Bahçesi ve Doğa Parkı Müdürü Aygül Arsun, misafir flamingolara en iyi şekilde baktıklarını söyledi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü bilgisi dahilinde hayvanat bahçesine getirilen her türlü yaralı ve hasta yaban hayvanlarını tedavi ettiklerini söyleyen Arsun, “Hayvanat Bahçemize yaralı olarak gelen 5 adet kerkenez türü kuşu daha iyileştirip doğaya saldık” dedi.

Haber: MUSTAFA KAZIM AYDIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.