banner460
banner128

Çok iyi hatırlayacaksınız Cumhurbaşkanı ve AK Parti  Genel Başkanı Sayın Erdoğan’ın ‘’ Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik…’’ diye bir sloganı vardı. Bu sloganla yola çıkan millete hizmetkar olmaya gelen  Erdoğan hizmetkarlık görevini yapıyor mu ? Yoksa bu millete efendilik,ağalık veya patronluk mu yapıyor ? Yorum ve cevap siz okurların olsun.

Üzülerek yazıyorum. Yazmamayı ve duymamayı tercih ederdim bu yazacağım cümleyi. Çünkü cümle hem gerçek hem de yürekler acısı bir cümle ve yaşanarak söylenmiş olduğundan fazlasıyla insana dokunuyor. Adam diyor ki ‘’ Ben kırk yıldır Devletimize vergi veriyorum ama Devletimiz bana kırk gün bakamadı.’’ Gel de çık işin içinden.

Siyasilerce açıklanan ve milyar dolarlarca yekun tutan bu corona’dan ötürü yapılan harcamalar gerçekten yerini buldu mu ? Yani hak eden sınıflara verilebildi mi ? Lafı eveleyip gevelemenin de anlamı yok yazık ki yerini bulmadı. Bu da doğal olarak iktidarı olumsuz etkiliyor.

Rakamlar fazlasıyla gerçekçi olup asla yalan söylemezler.. Sokakta insanlar gergin ve kızgın hatta öfke kontrolünü kaybetmiş durumda dokunsanız patlayacak gibiler.  Özellikle de dar gelirliler,işlerinden olanlar,borçlu olanlar.Hizmetkar  olmaya geldiklerini her seçim meydanında ve sahada bu slogana baş vuranlar hizmetkarlıklarını göstermenin zamanı işte tam bu zamanlardır.Yok değilse o halde ne zaman olmalı ?

AKP  kar topu gibi erimek ve su haline dönüşmek istemiyorsa hiç zaman kaybına uğramadan ve uğratmadan derhal kendini revize etmeli vaad etmiş olduğu hizmetkarlık görevini adil olarak hakkıyla yerine getirmeli. Ya toparlayacak ya da valizini toparlayıp siyasi partilerin tarihinde kendisine ayrılan raf’ta yerini almayı şimdiden kabul etmeli erken vaya zamnında hangi seçim olursa olsun kaybedecek . Rakamlar bunu açıkça söylüyor.Milli irade herşeyin farkında ve gereğini yapar mutlaka yapar geçmişte yaptığı gibi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.