banner460
banner128

 Şaşırmamak elde değil. ‘’ Vatan millet sevdası ‘’ ilke ve aşkıyla yola çıkanlar bu konuda vatan aşkı ve sevdasını sadece kendilerine mal edenler gelin görün ki vatan şimdi ne halde ?

Her seçim öncesi attıkça attılar, damardan girdiler,  Allah dediler, Din dediler tüm kutsalları kullanmaya çalıştılar nitekim kullandılar da.Kendi plan ve projeleri uğruna daha doğrusu siyasi bekalarını da ülkenin bekası diye öne sürdüler.Ama son İstanbul seçimlerinde artık bu yalanların dikiş tutmadığını, bunun bir beka sorunu olmayıp kendi koltuklarının ve asla terk etmek istemedikleri makamlarıyla konforlarının bekası olduğunu, bu halk çok iyi öğrendi.  Gecikmeli olsa da öğrendi.Yani bu kez tilki, karganın ağzındaki peyniri alamadı ve alamayınca kural ve taktik değiştirmek koşuluyla son uzatmalarını oynuyor.

Kendi biatçıları,yol arkadaşları o arkadaşlar ki ‘’ Birlikte yürüdük biz bu yollarda…’’ Diye slogan ve şarkı yaptıkları da gemiyi terk ettiler.Yeni arayışlar içine girip ve partiler kurarak kendi liderlerine hodri meydan dercesine siyaset sahnesine çıktılar.Kim bilir ? Belki daha da çıkacaklar olabilir ve  olursa şaşırmam doğrusu.

Bu vatan millet sevdası ve aşkıyla yanıp tutuşanların ne derece samimi  olduklarını anlamak için vatanın; üstten, yandan, her tarafından ve her anlamda bakıp analiz edince çok net olarak durum ortaya çıkıyor.

Mevcut iktidar tarafından alınan her siyasi ve ekonomik kararlar,icraatlar,geleceğe yönelik plan ve projelerin içinde çok net olarak millet ve vatan sevdaları olup olmadıklarını fazlasıyla açıklıyor netleştiriyor. Bizler vatandaş olarak bu gerçeği çok iyi görüp anlıyoruz yetmedi yaşam tarzımızla da bu yalanlarının bedellerini de ekonomik olarak çok ağır olarak da ödüyoruz.

Gelelim eski biatçıları olan Sn.Davutoğlu ile Ali Babacan’a bu muhteremler ki Ak Parti  Genel Başkanı Erdoğan ile çok yol katetiler. Yaşanılan bu ağır krizin arkalarında kendileri olduğu halde ; hangi yüzle parti kurup ak sütten çıkmışcasına milletten oy isteyecekler anlaşılır gibi değil. Zaman zaman günah çıkartırcasına da dolaylı bir hodri meydan çektikleri de oluyor.

Siyasi geçmişleri icraat ve kirli sicilleri ortadayken kendi eski patronlarına ihanet edip dik durmayıp mertçe ve zamanında karşı koymayıp ; gelinen durumun meydana getirdiği fırsatları değerlendirmeye çalışan bu muhteremlerden bir şey çıkmaz.Hesap vermeliler öncelikle aklanmalılar.Olsa olsa muhteremin partisinden küçük bir oranda oy kaybına uğratırlar.Oysa bu milleti sevselerdi aslanlar gibi skandallarını ve mega boyutta yaptığı organize hatalarını onaylayıp bu günlere gelmemize zemin açan o yanlış politikaların önünde set olmalıydılar istifa etme pahasına.

 Vatan millet sevdasıyla vatana ve millete çok çektirdiler gelinen durum bunu çok net olarak ortaya koyuyor.Zarar vermesinler sevdaları da aşkları da kendilerinin olsun.Bu millet bu gerçeği çok iyi görüp anlıyor.Nasıl görmesin ki ? Ödeyemediği enerji faturalarından ötürü elektrik doğal gaz en belirgin örneğidir.Kullanmadan üşüyerek kışı yaşayanlar ve et’e hasret kalanlar hatta bu krizden etkilenerek intihar edenleri bile görmezden gelenler zamanı geldiğinde çok ağır bedeller ödeyecekler gerçek vatan ve millet sevdalılarının önüne eninde sonunda oy sandığı bir gün mutlaka gelecek.

 Vatanın vatandaşın halini durumunu bir kenara koymuşlar görmezden gelerek sadece Sn.İmamoğlu’na odaklanmışlar ve siyasi nezaketten de uzaklaşarak ona saldırıyorlar. Anladığım o ki İmamoğlu’nu gelecek Cumhurbaşkanlığına kendi elleri ve söylemleriyle adeta hazırlıyorlar da belkide farkında değiller .Bu da Allahın plan ve projesi olmalı diye düşünüyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.