banner460
banner128

Trabzon ve Rize'de İmamoğlu afişleri toplatıldı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bayramda Trabzon ve Rize’ye yapacağı ziyaretle ilgili afişler toplatıldı. CHP Trabzon ve Rize İl Başkanları afişlerin toplatılmasına tepki gösterdi.

3 Mayıs’ta Rize’de

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı’nda Rize ve Trabzon’u ziyaret edecek. Başkanı İmamoğlu,  3 Mayıs’ta Rize’de saat 11.00’da  15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek bayramlaşma törenine katılacak.

4 Mayıs’ta Trabzon’da

İBB Başkanı İmamoğlu 4 Mayıs’ta da Trabzon’da düzenlenecek bayramlaşma törenine katılacak. Trabzon’daki bayramlaşma töreni saat 13.00’da Meydan Park Atatürk Alanı’nda yapılacak.

"Sizlere rağmen her şey güzel olacak"

Chp Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, İmamoğlu’nun Rize’ye gelişiyle ilgili afişlerin toplatıldığını Çayeli’nde ise afişlerin kesildiğini fotoğralı olarak paylaştı.

Saltuk Deni, “ İBB Başkanı Ekrem İmamoğlunun Rize’ye gelişi ile ilgili Rize’nin muhtelif yerlerine asılan afişler karayolları ekipleri tarafından indiriliyor. Kormayın. Sizlere rağmen Her şey çok güzel olacak ve ne yaparsanız yapın bunu engelleyemeyeceksiniz” dedi.

Eklem ağrılarınız geçsede Ekrem ağrılarınız  geçmeyecek

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu da  Trabzon’da İmamoğlu’nun bayram ziyareti ile ilgili afişlerin karayolları tekipleri tarafından toplatıldığını açıkladı. Hacısalihoğlu, “Trabzon da İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu nun Bayram ziyareti ile ilgili afişler karayollarının ekipleri tarafından toplatılıyor. Ne büyük korkudur bu. Hazmedemediniz bir türlü. Eklem ağrılarınız geçsede Ekrem ağrılarınız geçmeyecek.” Dedi.

Afiş toplatılması TBMM’ye taşındı

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, İBB Başkanı İmamoğlu'nun, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde, 3 Mayıs'ta Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda Rizelilerle yapacağı bayramlaşma programına ilişkin afişlerin Karayolları Genel Müdürlüğü Rize Şube Şefliği ekipleri tarafından kaldırılmasını TBMM gündemine taşıdı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’na soru önergesi yönelten Bayraktutan, Karayolları Genel Müdürlüğü yetkililerinin "Bize gelen şikâyetler üzerine afişleri toplatıyoruz” yanıtını verdiği iddialarına değindi.

"İmamoğlu'na karşı özel bir uygulamaya gidilmiştir"

Önergedeki sorular şöyle:

“Usulsüz içeriği bulunmayan, program yer ve saat bildirimi niteliğindeki afişlerin toplatılma gerekçesi nedir? Halkı bilgilendiren bu afişler kimleri rahatsız etmiştir? Afişlerin toplatılması talimatı kim tarafından verilmiştir? Bayramlaşma afişleri ile ilgili Bakanlığınız birimlerine iletildiği iddia edilen şikayetlerin konusu nedir? Şikayetler kimler tarafından yapılmıştır? Tarafınıza iletilen her şikâyet sonrası aynı uygulama yapılmakta mıdır? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na karşı özel bir uygulamaya mı gidilmiştir?”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.