banner460
banner128

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu,  kendisine değil   ama topluma cok büyük kötülük yapmış,  affedilemez işler yapmış  olanlara selam vermediğini,  bundan sonra da onlara selam vermeyeceğini söyledi. 

CHP İstanbul  İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu,  Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtladı.    Üniversite yıllarında politik bilincinin oluştuğunu, bu yönde mücadele vermeye başladığını söyleyen Kaftancıoğlu, Adli Tıp uzmanı olduğunu, siyasi düşünce ve yazdığı 'İşkence'konulu tez nedeniyle üniversitede kadro bulamadğını ifade  etti.

Siyaset isteğin ötesinde bir sorumluluktur

Kaftancıoğlu, siyaset yapmakla ilgili bir soruya “İnsanların keyfi  Yapmak istemenin ötesinde bu ülkede yaşayan herkes günlük yaşamında işi her neyse keyif aldığı her neyse bunları yapabilir ya da pabilir hale gelsin, bende dahil siyasetle 7/24 uğraşmak zorunda kalmayayım, yaşmdan keyif aldığım alanlara yöneleyim istiyorum.  Siyaset yapmak istiyorum değil, böylesi bir dönemde siyaset yapma sorumluluğu vardır. İsteğin ötesinde bir sorumluluktur. “yanıtını verdi.

Bağırarak yaptırılan iş yaptırılmamış demektir

Hayatında pişmanlık duyacağı bir şey yaptığını düşünmediğini fade eden Kaftancıoğlu,   “Kızarak iş yapılacağnı inanan bir insan değilim, bir insana bağırarak iş yaptırmak aslında o işi yaptıramadğınızı gösterir. “ dedi.

Kuralların olmadığı yerde kaos olur

Kaftancıoğlu bir soru üzerine; “Kuralalrın olmadığı yerde  kaos olur. Kaos bir süre sonra kaygıya yol açar. Kriz olduğu anda hiç bir zaman bir fikrim böyle yapalım değil, böyle bir krizin olabileceğini düşünerek gerekli mekanizmayı kurmak gerekiyor. Ortak aklı oluştaracak mekanizmayı kurduğunuzda sorunu çözersiniz. Yoksa kriz anında mekanizma kurmaya kalktığınızda iş işten geçmiştir” şeklinde konuştu.

Onlara selam yok!

Kaftancıoğlu, bir başka soru üzerine de  “Yalan yanlış, pozisyonunu korumak için yazılar yazanlara acıyorum. Benimle ilgili yalan yazı yazanları mahkemeye veriyorum. Bu kişilere kendime saygım

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.