banner460
banner128

TGC’den TTB’ye ziyaret

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto ve Genel Sekreter Sibel Güneş, yeni seçilen Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi’ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Türk Tabipleri Birliği’nin İstanbul’daki ofisine yapılan ziyaretin ev sahipliğini TTB  Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur yaptı.

TGC Başkanı Turgay Olcayto ve Genel Sekreter Sibel Güneş yeni seçilen TTB Merkez Konseyi’ne çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette TGC Başkan Turgay Olcayto, Cemiyetin 1946 yılından bu yana basın, düşünce ve ifade özgürlüğünün korunması için çalıştığını, halkın haber alma, gerçekleri öğrenme ve bilgilenme hakkının gerçekleşmesi için mücadele ettiğini vurguladı.

Türk Tabipleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur ise ziyarette yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi:

“Türk Tabipleri Birliği’nin öncelikli gündemi salgının ve şiddetin önlenmesi. Türk Tabipleri Birliği olarak  toplumun sağlık hakkı için mücadele ediyoruz.  Ekonomiyi önceleyen yaklaşıma karşı ‘halkın sağlık hakkı için mücadele’ diyoruz. Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının hakkının korunması ve sağlıkta şiddetin önlenmesi için çalışmayı sürdüreceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.